VEM ÄR JAG, OCH VAD ÄR YOGA FÖR MIG?

 


I många år var dansen min stora passion och jag utbildade mig både i Sverige och i Tyskland för att bli professionell dansare.

 

Dansen, och en ständig längtan efter att bli vigare och smidigare förde mig till yogan. Efter en tid började jag förstå att yogan hade så mycket mer att ge än de fysiska effekter jag letade efter.

Jag var fast.

 

Sommaren 2016 gick jag en Vinyasa yogalärarutbildning på Raja Yoga i Lund (200h Yoga Alliance Certified) i syfte att fördjupa mig i yogans värld. Då jag tidigare undervisat i dans och älskar att dela kunskaper med andra så föll det sig naturligt att jag ett år senare började undervisa på gym, medborgarskolan samt anordnade egna klasser och workshops.

 

Sommaren 2018 startade jag mitt företag, ”Yogilala”, för att kunna utvidga min yogaverksamhet och erbjuda fler tjänster. I dagsläget undervisar jag på fitness24sevens alla plusanläggningar i Malmö, på medborgarskolan, anordnar egna kurser samt åker ut till företag och erbjuder yoga på arbetsplatsen.

 

Mina yogaklasser är lekfulla och flödande. Dom ser olika ut från gång till gång, uppbyggda för olika syften - och såklart efter era önskemål.

 

Jag ska göra ett försök att beskriva vad yogan betyder för mig: 

Yoga för mig handlar om närvaro, att komma i kontakt med mig själv och min kropp. Att skapa tid för att möta mig själv på ett sätt som är svårt att hitta om en inte stannar upp och låter det hända. 

 

Undrar du något? Maila mig gärna malin@yogilala.se

 

Namasté,

Malin

Copyright @ All Rights Reserved